Ontmoet onze lokale partners

 

Wij halen onze energie niet alleen uit onze kraakverse ingrediënten, maar ook uit onze samenwerkingen. In alles wat we doen, maken we bewuste keuzes en kiezen we met plezier voor lokale partners die dezelfde filosofie delen.

 
 
 
Vanaf het prille begin ontwerpen Géraldine en ik samen alle vormgeving. Dat verliep en verloopt nog steeds heel spontaan, en meestal in combinatie met een heerlijke salade en biertje. Dat we getrouwd zijn en al jaren zot van elkaar helpt ook natuurlijk.
— Stijn, Lovestain

De samenwerking met De Sladerij doet ons enorm plezier. Wat past er beter bij een heerlijk ontbijt of maaltijdsalade dan een vers – in Limburg geproduceerd – bio-eitje. Mmm!
— Griet en haar team, Bolderhof

Onze appelsapjes komen perfect tot hun recht in De Sladerij. Net zoals Géraldine streven wij ernaar onze klanten steeds te verwennen met het beste. Sap geperst uit het fruit van onze biologische hoogstamboomgaarden in soms eigenzinnige, maar steeds lekkere combinaties. Dat proef je, glas na glas.
— Nia, Den Boogerd

Dat je in De Sladerij geniet van onze kopjes koffie is natuurlijk super. We delen dezelfde duurzame aanpak waarbij we focussen op pure en organische ingrediënten die heerlijk smaken. Onder het motto ‘Make the healthy choice the easy choice’, probeer ik mijn koffies zo te branden dat de smaak zo goed is dat mensen geen melk of suiker meer willen toevoegen.
— Liesbeth, The Sunday Roast

Het fantastische aan een bloem is dat zij steeds mensen doet glimlachen - of het nu een boeket is of een bloemblaadje in een gerecht. Bloemen trekken je aandacht en wekken je nieuwsgierigheid voor het ‘onbekende’. Ze scherpen je zintuigen waardoor je nog beter alle smaken in een bord van De Sladerij proeft. Bij elke levering verwelkomt Géraldine me met een grote glimlach, en dat doet plezier.
— Dimitri Meeuwis, bloemist wilde eetbare bloemen

 
 
We kregen de eerste bestelling van De Sladerij halverwege 2015 en werken sindsdien samen. Natuurlijk zijn we blij dat Géraldine kiest voor duurzame en hernieuwbare verpakkingen. Als trots partner hopen we nog lang samen te werken.
— Sietse, Bioodi
 
 
Supertrots dat we ons al vanaf dag één de vaste groenten- en fruitleverancier van De Sladerij mogen noemen. De creativiteit waarmee Géraldine dagelijks met onze verse producten aan de slag gaat, is niet alleen een streling voor het oog, maar doet je ook watertanden.
— Hendrik, 't Vitamientje