Een hecht en warm team

 

Samen met Kaat, Nathalie en Katleen creëert Géraldine elke dag opnieuw een smaakvolle en gezellige beleving. Hun gedrevenheid, liefde voor lekker gezond eten en hechte band zorgen ervoor dat alles vlot verloopt en elk bord naar meer smaakt.

 
 
 
 
de_sladerij_gezond_ontbijt_salade_lunch_hasselt_team_geraldine.jpg

Géraldine

De bezielster van De Sladerij. Gekneed in het Gentse, maar haar hart verloren in Hasselt. Vurig in en uit de keuken, en steeds met een giga-glimlach. Géraldine wordt helemaal zen van yoga en houdt enorm van dansen en reizen.

 
 
 
de_sladerij_gezond_ontbijt_salade_lunch_hasselt_team_kaat.jpg

Kaat

Koken noemt ze een uit-de-hand-gelopen hobby, want Kaat helpt niet alleen in De Sladerij, maar runt ook samen met haar vriendin Lien Vangroenten. Al drie jaar werken Kaat en Géraldine zij aan zij.

 
 
 
de_sladerij_gezond_ontbijt_salade_lunch_hasselt_team_katleen.jpg

Katleen

Als ze niet zelf een marathon loopt, neemt Katleen je met Run Your City Hasselt mee op sleeptouw door onze stad. Tot stilstand komt ze met een goed boek, heerlijk stuk chocolade of rustgevende yogasessie.

 
 
 
de_sladerij_gezond_ontbijt_salade_lunch_hasselt_team_nathalie.jpg

Nathalie

Een echte wervelwind die voeding voor lichaam, geest en ziel combineert. Naast De Sladerij helpt ze met Creative Consciousness Belgium mensen het leven ontdekken dat écht voor hen bedoeld is.